Što je novo na blogu?

Pozdrav svima

Na nagovor nekoliko prijatelja i kolega, odlucio sam otvoriti ovaj blog. U ovom blogu, s vama cu podijeliti svoje stavove, misljenja i analize u podrucjima kojima se bavim. Kao dugogodisnji bloger na pollitika.com, podijeliti cu s vama i svoje prijasnje i buduce clanke o politici. Ovaj blog cu fokusirati na 4 glavne teme.

Prvenstveno pisati cu o trendovima na Internetu, o PR-u i svojim vidjenjima odnosa s javnoscu u Hrvatskoj i regiji. Sa visegodisnjim iskustvom u toj bransi, pokusat cu dati svoj mali doprinos samom razvoju PR-a u Hrvatskoj.

Takodjer,dotaknuti cu se sigurnosih tema i terorizma koji je uzeo veliki mah u svjetu, te poceo kreirati novi svjetski poredak. Uz iskustvo rada u raznim sigurnosnim organizacijama, te trenutnim zaduzenjima koje obnasam, pokusati cu dati svoj pogled na cijelu situaciju.

Diplomacija- opisati cu svoj vrlo rani ulazak u diplomaciju, zasto sam se odlucio (za sada samo pocasno) baviti tom djelatnoscu, te kakav je svijet diplomacije. Sa kuta jedne male Knezevine kojoj sam odlucio pomoci i koja se izborila za svoju neovisnost, zanimljivo je iz drugacijeg aspekta vidjeti kako se stvaraju diplomatski odnosi. Imam vrlo rijetku privilegiju sudjelovati u kreaciji diplomatske politike jedne male zemlje, i shvatiti sto to znaci baviti se diplomacijom. Vrlo vrijedno i kvalitetno iskustvo.

Zadnje su moja stvarna opsesija i strast, mobilne tehnologije. Kao vlasnik portala za "pametne" mobilne uredjaje mobile-place.info, dijeliti cu s vama iskustva i novosti.

Vjerujem da ce biti mjeseci kada cu pisati i o necemu drugom, nemam u planu raditi specijalizirani blog, obzirom da sam po prirodi svestrana osoba koja voli uciti nova znanja i povezivati ih sa starim uz stijecanje kvalitetnog iskustva.

Unaprijed se ispricavam za izostavljanje hrvatskih znakova te losem pisanom jeziku, nazalost godine rada i komuniciranja u samo engleskom govornom podrucju te tehnicko obrazovanje ostavile su svog traga.