Što je novo na blogu?

Pad Ive Sanadera


I tako, glavni mediji prenose, uhiti ce Ivu Sanadera, pitanje je sati, minuta, sekunde. Onda prenose kako je Ivo Sanader u bijegu, tko zna sto ce jos biti. Davno sam napisao zasto bi Ivo Sanader trebao dati ostavku, http://zriha.blogspot.com/p/ostavka.html
Zasto bi trebao biti uhicen? U zemlji u kojoj cijela Vlada i politicki vrh trebaju biti uhiceni.

Moj blog post odnosi se na preveliku famu oko svega. Osobnog sam misljenja da se nista ne mijenja njegovim uhicenjem, pitate se zasto?

1. Ivo Sanader je trebao biti uhicen jos prije 4 godine
2. Cijela Vlada RH je trebala pasti zbog poteza Ive Sanadera i njegovih slijedbenika (danas visokih drzavnih duznosnika).

U zemlji u kojoj korupcija vlada u najvisim granama Vlasti. U zemlji u kojoj su umjesani u korupciju svi, od predsjednika Sabora do predsjednice Vlade, kako itko normalan moze ocekivati da jedno ovakvo uhicenje ista znaci?

Kao prvo, od koga dolazi optuznica? Od pravosudja koje sjedi na sastancima direktno uz Kosor, Kalmetu, Milinovica i ostale. Uhicuje ga policija za koju se zna na koji nacin radi. Stoga kako to moze biti vijest?

Vijest bi bila da je uhicen od strane Europola, i da ce biti procesuiran u Strasburu, jer budimo realni, svi oni trebaju biti tamo proceusirani, jer su u 20 godina unistili Hrvatsku.

Genijalno je kakvi su to ljudi, mislim odavno je prosao šok i nevjerica, Hebrang bi stavljao u vatru ruku za sve, a Hebrang je 10 godina povezan sa raznim "dogovorima" i "poslovima".
Danasnja vijest mi je u rangu kao da se prostitutke medjusobno dogovore i osude jednu jer eto, ona nema morala.

Sjecate se izjave Jadranke Kosor? "Kud Ivo, tud i ja" (hvala Marija na podsjecanju), gdje ce sad Jadranka Kosor? U nepoznato sa Ivom Sanaderom, ili u Remetinec s Ivom Sanaderom.

Eh da, samo da znate u kojoj zemlji je uhicen Ivo Sanader, Hrvatska je 62. zemlja po korupciji na svijetu:
Dijelimo iste bodove sa: Ganom, Makedonijom, Samoa.

Bolji od nas su: Tunis, Turska, NAMBIJA, Kuvajt, Jordan, Macau, Dominikana, Oman, Botswana...

I vi zbilja mislite da je danasnje uhicenje "borba protiv korupcije", to je kao da se prostitutke bore protiv prostitucije!