Što je novo na blogu?

Drumara Specijal 17.02.2011.


Prosle godine bio sam ponosni voditelj Web::Edukacije, projekta tvrtke Marketing Odjel koji je okupio mnoge profesionalce i u kojem sam mnogo toga naucio. Danas sam i dalje sam dio teama u edukaciji nazvanoj DRUMARA- Drustvena Marketing Radionica.  U cetvrtak 17.02.2011. odrzava se prva DRUMARA u 2011. godini. Kao koncepcija radionice, osim teorijskog dijela, vise je fokusirana na prakticni dio.

Kako je ovo Drumara Specijal, fokusirana  je na dvije glavne drustvene mreze, Twitter i Facebook. O twitteru cu pricati ja, od samih elemenata twittera do otvaranja twitter accounta, a Davor Runje ce pricati o Facebooku.

Prenosim vijest:


Drumara Specijal u veljači 2011.
Za sve društvene mrežoljupce, ali i za one koji ih ne koriste - ali ih zbog njihovog poslovnog potencijala jednostavno ne mogu ignrorirati, pripremamo Društvenu Marketing Radionicu - Drumaru Specijal. Specijalna je po tome što je fokusirana na dvije najvažnije mreže - Facebook i Twitter. Naši predavači, Davor i Željko, otkrit će vam sve što ste oduvijek željeli znati o društvnenim mrežama, a niste znali gdje ili koga pitati.
Facebook  Twitter
Drumara Specijal na repertoaru je 17.02. pa slobodno navratite. Ali se prije toga ne zaboravite prijaviti OVDJE. :-)


p.s. rekli su mi da se moram hvalit, najbolje sam ocjenjen predavac na Web::Edukaciji :) .