Što je novo na blogu?

Kolektiva Web::Strategija X


Web::Strategija, najveca domaca konferencija o web-u, poslovanju, net marketingu i ostalim aktivnostima vezanim za web ove godine dolazi u jubilarnom X izdanju. Odrzati ce se u Hypo Centru 16.03.2011. druga dva dana 17. i 18. rezervirani su za edukacije. 

Kao Ambasador konferencije, duznost mi je uputiti vas na Kolektiva Web::Strategiju X koja ce okupiti strucne predavace iz podrucja turizma i on-line prodaje. Imao sam i sam iskustva na on-line turizmu i utjecaju drustvenih mreza na turizam dok sam radio na poziciji internet marketing managera u TUI Generalturistu. Ono sto mogu sa sigurnoscu reci, on-line je iznimno bitan za turizam, i oni koji ga najbolje iskoriste imaju najvise sanse da se uzdignu u ovoj financijskoj krizi.

Prednost interneta u turizmu je sto ne postoje granice, stoga mogucnosti on-line bookinga je za sve otvorena, bitno je da je maksimalno iskoristite. Bilo da se radi o SEM ili SMM marketingu, prisustvo i rad na svom brandingu jedini su kljuc uspjeha u turizmu na stranim trzistima. Stoga, ako se bavite turizmom ili se tek planirate baviti, Kolektiva Web::Strategija X je zasigurno mjesto za vas. Uz generalnog sponzora i jednog od najuspjesnijiih domacih groupon siteova Kolektive, uz ovu Web::Strategiju stali su i Virtus Dizajn, Visoka škola za informacijske tehnologije - Vsite, LogIT, Microsoft Hrvatska te mnogi drugi.

Stoga, ne trebam puno pisati, Kolektiva Web::Strategija je must have event koji ne smijete propustit.