Što je novo na blogu?

Lenny Kravitz s Nokijom i NFC-om


Sigurno se pitate kako spojiti Lennya Kravitza i NFC. Sto je NFC? Bez brige, nije nesto za jesti, vec NFC znaci Near Field Communication, iako komplicirano, pojasnjeno je na mobile-place.info  , ja cu se osvrnuti na zabavniji dio jucerasnjeg druzenja.  I tako Nokia Hrvatska je odlucila okupiti nas blogere, pardon, poznate blogere i malo nas uputiti u NFC. Utrka je bila jednostavna, ici od lokacije do lokacije na kojoj su plakati sa NFC chipovima, na njima pisu informacije za slijedece korake. Tko dodje prvi, osvaja Nokiju 700.

I tako, start je bio u Nokia uredima u Zagrebu, gdje nas je vrla ekipa Nokije i Abrakadabre uputila u svijet NFC-a i svima podijelila Nokije 700. Prvi zadatak je bio izazovan, iz Nokia ureda (koji se nalazi u Zagreb toweru) do Bocarskog doma, preciznije restorana Balon kroz gradsku guzvu. Dolaskom u restoran Balon, docekalo nas je iznenadjenje, fina hrana.


Nakon finog bifteka u Balonu (kojeg toplo preporucam, a tamo smo vidjeli i "bivseg" ministra Bajsa), zadatak je bio otici u World Class Health u Hypo centar, sto nam je svima tesko palo. Tamo je zadatak bio zapravo jednostavan, presvuci se u kupace gace (zato od tuda nemam fotografija :) ) i uzivati u blagodatima bazena, saune i ostalih elemenata SPA wellnessa. 

Kroz nekih 1h "morali" smo pronaci novi plakat i na njemu je bila informacija ici prema Arena Centru i onaj tko pronadje Nokia momka dobiva Nokiju 700 a mi ostali dvije karte za koncert Lennya Kravitza. Sretni dobitnik Nokije 700 je kolega Veseli hackeri  koji je bio sav sretan. 

Sto je slijedilo nakon toga?


Izvrstan koncert Lenny Kravitza :)Sto reci, hvala Nokiji na predivnom iskustvu NFC-a, hvala kolegama na izvrsnom popodnevu i naravno hvala Lennyu Kravitzu na respektabilnom koncertu! 

NFC svakako postaje must have :)