Što je novo na blogu?

Daj "vidiovo.hr" :)


Dijeliti, dijeliti i samo dijeliti, rekao bi svaki SEO expert, pa upravo zbog toga vrlo je korisno imati servise poput domaceg vidiovo.hr koji omogucavaju dijeljenje sadrzaja. Nakon sto sam prvi puta uocio vidiovo.hr , kontaktirao sam Nikolu Stolnika na Twitteru (https://twitter.com/nikolastolnik) kako bih u ovakvu koncepciju ubacio mobile-place.info i ovaj blog. Ono sto na vidiovo.hr blogu kazu je da je naslovnica sada podijeljena u dvije kolone, Novo i Vruće. Nakon što sadržaj bude objavljen na portalu, on se isprva nalazi u koloni Novo sve dok ne dobije dovoljan broj lajkova za prelazak u Vruće. U toj koloni, korisnici mogu taj filtrirani sadržaj dodatno filtrirati po broju lajkova u određenom vremenskom razdoblju. Prilično zgodno ukoliko nemate puno vremena a želite vidjeti najpopularniji sadržaj iz kategorija ili izvora vijesti koje vas zanimaju.

Osobno svidio mi se nacin odabira kanala koji me zanimaju, primjerice Gaming, Politika, Business itd.. a ukoliko i korisnici dodaju svoj sadrzaj, dobivaju karma bodove, imate li vece karma bodove, veci ste "baja" na netu. :).

Do you Follow?

Da, osim na twitteru, mozete i na vidiovo.hr pratiti korisnika, ukoliko vam se svidjaju njegove objave, i na taj nacin filtrirati informacije koje su vama vazne. A logiranje putem Facebooka i Twittera je takodjer novost, zasto novost? Zasto sto je vidiovo.hr u verziji 2.0. a za sve je zasluzna ekipa Eternus Web-a.

Moj profil na vidiovo.hrNo bullshit, just content

I ja se slazem s ovom izjavom, stoga ukoliko zelite dobar content i filter vijesti, vidiovo.hr je vrlo dobro rjesenje upravo za to sto vama treba. http://www.vidiovo.hr/