Što je novo na blogu?

Rezime 2011. i Sretan vam Festivus te 2012. godina!Festivus, Bozic, ja bih rekao, whatever :), ovo bi mi trebao biti zadnji blog post u 2011. godini . Sto nam donosi 2012. godina? Ako su Maje u pravu, onda nam donosi kraj, ako nisu, onda nam donosi 2013. i EU pa onda kraj. Salu na stranu, pogledao sam malo statistiku bloga, zanimljivo je sto se vama cinilo najzanimljivije za citanje, pa cu 2012. nastaviti u tom tonu. No prije statistke, ajmo rezimirati 2011. godinu, imamo Kukuriku vladu, Gaddafi i Osama bin Laden su ubijeni, nedavno je umrao i Kim Jong Il. Europsku Uniju u koju silno zelimo uci potresaju ekonomske krize i skandali, a na svjetskoj sceni se pocinju okretati s snage, pa tako Kina postaje jaca a SAD se polako povlaci sa scene. 

No predjimo na statistiku, rezime 2011. cete moci procitati na svakom koraku, ono sto je bitno, da nam je 2011. bolja od 2010. a losija od 2012. 

Google je opet izdao svoj Zeitgeist 2011: Year in ReviewNajcitaniji blog postovi:


Zašto su prosvjedi za Varšavsku #fail ali ono, totalni...http://www.zeljkoriha.com/2010/07/zasto-su-prosvjedi-za-varsavsku-fail.html

Posjet Pape Benedikta XVI. u Zagrebu - Pogled na sigurnosni dio posjeta - http://www.zeljkoriha.com/2011/06/posjet-pape-benedikta-xvi-u-zagrebu.html

Community management - Fail (Krizno komuniciranje) - http://www.zeljkoriha.com/2011/02/community-managment-fail-krizno.html


Tko se treba baviti community managementom? - http://www.zeljkoriha.com/2011/02/tko-se-treba-baviti-community.html

Najvise je posjetitelja doslo sa Twittera, stoga posebna zahvala Twitterasima, a zatim random Google traziteljima.

Zanimljivi su i keywordi, moje ime i prezime dominira, zatim tu je tviter, atomic bomb (?!), društvene mreže, lajk, roi, social media, PR i dr.

Sto se tice tehnikalija, najvise je posjetitelja iz Hrvatske, pa zatim Bosne i Hercegovine i SAD-a. Top 3 web browsera su Firefox, Chrome i Internet Explorer. Sto se tice operativnih sustava, Windows, Linux i Mac dominiraju. 

Steve Jobs nas je nazalost napustio, i voljeli ga ili ne, ovaj njegov govor je jedan od najboljih koji sam ikada cuo:Eto, to bi bilo to od mene za 2011. godinu, zelim vam ugodne i odmorne blagdane, 2012. bi nam mogla biti iznimno izazovna.