Što je novo na blogu?

Osnovana prva community management agencija u Osijeku


Volim pisati o necemu pozitivnom, posebice u ova vremena, pozitivno je kada se netko odvazi zaposliti, odnosno pokrenuti tvrtku i krenuti putem koji je pun trnja i nepredvidivih situacija. Zato iz osobnih i profesionalnih razloga dijelim ovu informaciju s vama, posebice zato jer je vrlo vazna i za Anu koja sama krece u poslovne vode:

Otvorena je prva community management agencija na području grada Osijeka i Osječko-baranjske županije 'Kanapejić komunikacije' koja je specijalizirana za komunikaciju, kako s medijima tako i na društvenim mrežama. Popularnost društvenih mreža stvorile su novo zanimanje i novi način komunikacije sa krajnjim korisnicima na razini dviju tvrtki, ali i komunikaciji tvrtke sa širom javnošću.

U vrijeme ekonomske krize trend je smanjenih ulaganja u marketing, a povoljni internet marketing i marketing na društvenim mrežama je u većem porastu zato jer se njime lako i jednostavno može izmjeriti ROI (Return of Investment).

Kao prva community management agencija u Osijeku i na području Slavonije, želja nam je ponuditi stručne prakse, a na kraju i posao mladima koji se požele baviti ovim mladim i inovativnim zanimanjem za kojim je sve veća potražnja.

Više o Kanapejic možete saznati na našoj web stranici www.kanapejic.com a potražiti nas možete i na Facebooku http://www.facebook.com/Kanapejic i zapratiti na Twitteru https://twitter.com/kanapejic

Sto se tice vizuala, zelio bih pohvaliti dragog prijatelja Sinisu Marekovica koji je napravio cool vizual za Facebook:


Sinisu Marekovica slobodno "lajkajte" na Facebooku :) - https://www.facebook.com/SMarekovich