Što je novo na blogu?

Posao iz snova za 10.000 kn mjesecno


Ovo pisem u nadi da ce jos netko poput mene, napustiti rodni grad i odseliti se par stotina kilometara kako bi se pridruzio izvrsnoj Farmeron ekipi i sudjelovao u izradi Farmeron 2.0. Da, trazimo Frontend developera, placa je 10.000 kn mjesecno, postoji opcija udjela u tvrtci, izvrstan working environment, jos bolje kolege, dobra hrana, rakija, sto god ti srce pozeli.

U doba kada kriza ubija vece ekonomije nego sto je Hrvatska, ovakav posao, na brdovitom Balkanu, zvuci skoro pa nestvarno, no nije, stvaran je i tu je. Umoljavam sve vas, da zaboravite malo na svoje balkansko korijenje i razmislite kako to rade u SAD-u vec desetljecima, sele se radi posla, novih mogucnosti i karijere.

Meni nije trebalo puno da se odlucim o zamjeni Zagreba za Osijek radi posla u Farmeronu. Nisam pozalio ni jednog dana na tu odluku. Nepunih 3 mjeseca rada me je obogatilo, stekao sam izvrsne prijatelje i kolege a team koji radi u Farmeronu vjerujem da je jedan od najboljih na ovim prostorima ako ne i sire.

I jos jedna stvar, 10.000 kn u Osijeku je puno vise nego 10.000 kn u Zagrebu. Ovdje imate manji grad, manje kilometara, manje troskova prijevoza, manje troskova na hranu i ostalo. Nekretnine su jeftinije za iznajmljivanje, a Farmeron nudi i pomoc prilikom preseljenja, stoga nema straha da morate odmah naci stan i smjestaj.

Kako bi Duke Nukem rekao - "What are you waiting for? Christmas?

A Nike bi rekao, just do it! :)

Neki od mediji koji su se raspisali o blog postu CEO-a Matije -

Zimo.co http://www.zimo.co/2012/08/29/farmeron-trazi-frontend-developera-placa-10-000-kuna/292505
Rep.hr http://rep.hr/vijesti/zaposljavanje/hoce-li-farmeron-naci-developera-sada-kad-nudi-10-000-kuna-place/4684/
Netokracijahttp://www.netokracija.com/farmeron-biste-li-se-preselili-u-osijek-raditi-kao-frontend-developer-za-10-000-kuna-i-udio-u-tvrtki-35562
SiB.hr - http://www.sib.hr/sibplus/web-kutak/6652-farmeron-zaposljava-placa-i-do-10000-kn.html


Orginalni blog post:

http://www.farmeron.com/blog/game-of-thrones