Što je novo na blogu?

Vidimo se na Tvitomaniji!


Tvitomanija je za nas koji se bavimo komunikacijom na drustvenim mrezama, dogadjaj godine. Tvitomanija je najvecoj regionalna konferencija o drustvenim mrezama. Direktor konferencije Zoran Torbica voli Twitter, pa eto imena Tvitomanija, iako bih netko na prvi pogled mogao pomisliti da se radi o konferenciji o Twitteru, Tvitomanija zapravo okuplja sve koji se bave drustvenim mrezama.

Na Tvitomaniji cu drzati predavanje o farmerima na drustvenim mrezama i predstaviti komunikaciju koju vodim za Farmeron na drustvenim mrezama. U zadnjih skoro godinu dana, odusevljen sam kako farmerska zajednica, odnosno poljoprivredna zajednica kvalitetno koristi drustvene mreze.


I ovdje na blogu sam pisao o farmerima na drustvenim mrezama, posebice kako koriste YouTube za komunikaciju - YouTube Farmeri.  I na blogu Farmerona, sam nekoliko puta pisao o koristenju drustvenih mreza za farmere poput "What is 2013 bringing in social media".  Vjerujem da ce svima biti zanimljivo vidjeti malo drugaciju skupinu korisnika drustvenih mreza i kako ih koriste. Posebice jer se radi o ljudima prema kojima mnogi imaju predrasude o koristenju novih tehnologija.

O Tvitomaniji mozete sve pronaci na www.tvitomanija.me 
Program Tvitomanije: http://tvitomanija.me/program/

Takodjer preporucam da pogledate i njihov YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/Tvitomanija

A Tvitomanija se odrzava od 08.05. - 12.05.2013. u Novom Vinodolskom. 

Vidimo se! :)