Što je novo na blogu?

Tvitomanija je postala Tvitoslavija - "Cao Bre"


Cao Bre, ode nam Tvitomanija. Tvitovi i dalje stizu pod hashtag #tvitomanija stoga preporucam da pratite. Od kuda da krenem, koju posluku da poram. Prvo zahvale ekipi na organizacije ovakvog dogadjaja. Za sigurnoscu mogu reci da je Tvitomanija bila najveca social media regionalna konferencija. Na Tvitomaniji sam imao predavanje s temom Farmerona i farmera na drustvenim mrezama.

(photo by Netokracija/Marina Filipovic)


Tom prilikom sam rekao za Netokracija: "Promocija proizvoda kroz drušvene mreže nije jedini način promocije – redovito se piše i Farmeronov blog, na kojem se prate najnoviji trendovi farmera te svaki novi update Farmerona kao proizvoda. Također, pokrenuta je i serija blog postova o predstavljanju developera i cijele ekipe iz Farmerona koja stoji iza proizvoda kako bi farmeri upoznali ljude koji razvijaju proizvod." 

Cijeli clanak Na kraju dana, na društvenim mrežama je najvažniji ROI, odnosno povrat investicije pronadjite na ovom linku.Vjerojatno cete moci sve pogledati na tvitomanija.com web stranici jer su sva predavanja snimana.
Onaj drugi dio konferencije je naravno druzenje, meni je bilo iznimno drago, prvenstveno mi je iznimno drago sto sam se napokon upoznao sa Deda Borom:


Sigurno se pitate tko je to Deda Bor, Vladimir Stankovic je kako kaze bloger sa dugogodišnjim stažom, na blogovima gde redovno dolaze svi oni koji žele da se opuste uz dobru šalu, zdrav humor i prepoznatljiv stil pisanja ( uglavnom-nepismen)… Stoga posjetite http://www.dedabor.com/ i zapratite ga na twitteru @DedaBor 

Takodjer mi je drago da smo se podruzili svi u regiji, a posebice mi je bilo divno druzenje s Aleksandrom Kolaric, predsjednicom HUOJ (Hrvatska Udruga za Odnose s Javnoscu) koju mozete zapratiti na @Alex_KolaricNebojsa Ugljesic je imao izvrsno predavanje o Sonus Artu, Nebojsa je glavni krivac sto je na mene presao virus audiofilije. Sonus Art je danas najpoznatiji audiofilski HiFi ducan upravo njegovim angazmanom na drustvenim mrezama. O predavanju vise na Netokracija.

Kanapejic Komunikacije su imale case study Pcelarstva Radosevic koje osobno jako volim kao pozitivan primjer promocije i edukacije u svrhu brandinga i povecanja prodaje. Napisali su svoj osvrt na Tvitomaniju u blog postu "Sto smo naucili na Tvitomaniji"

Obecah Ivani Bubanj da cu reci i rijec o #FotoPanel koji je bio vrlo koristan, posebice za amatere fotografe koji ne samo da su dobili kvalitetna iskustva i znanja, vec i za nas community managere koji znamo da je fotografija ponekad puno bolja u smislu interakcija nego link ili tekst. Ivanu mozete pratiti na twitteru @izzetta 

Kakva je to konferencija bez mraka? Bez veze,jel tako? :)

Marko Rakar (@mrak) sudjelovao je na panelu o politickim kampanjama na internetu

Tvitomanija u brojevima:Najbolja upoznavanja su bili u djakuziju, to zna razna ekipa koja se izmjenjivala u SPA dijelu Novog Vinodolskog, mogu samo reci da sam naucio dosta toga o Beogradu i glasanju ptica. :)


Za kraj vas ostavljam u nasoj Tvitoslaviji sa ovom prekrasnom slikom iz Novog Vinodolskog.

May the force be with you! 


p.s.
Anctu poklanja sudionicima Tvitomanije besplatni pristup servisu na tri mjeseca!Vise na ovom linku.

p.s.2. Drago mi je da sam vas sve upoznao, @LoOneyBGD u svlacioni kad me nazvao Sir, @kremasica u djakuziju :), Žarko Ptiček @ptiki isto u djakuziju s kvalitetnom pravnom raspravom, +Branko Djurkovic @plagosus https://twitter.com/plagosus na ludom partyu #apt522, @MilosPetrovic na cool chatu kao i ostalima! :)