Što je novo na blogu?

U susret FCC 5 Osijek


Odlucio sam prosiriti teme na blogu te ubaciti malo i mma. Obzirom da se jako dugo bavim ovim sportom i zbilja ga volim, ponekad cu pisati o turnirima, borbama i borcima. Prvi kao uvertira je Final Fight Championship 5 koji se odrzava u Osijeku. Osijek i Sportska dvorana Gradski vrt u petak 24. svibnja ugostit de borilačku priredbu Final Fight 05 - Osijek.

Treca ovogodišnja priredba donosi nam FFC debi bivšeg UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Ricca Rodrigueza. U Gradskom vrtu vidjet cemo ga protiv 24-ogodišnjeg Poljaka Blazeja Wojcika koji de u okršaj s bivšim UFC-ovim prvakom s omjerom 3-2.

„Walking Trouble“ Ante Delija nakon uvjerljivog nastupa protiv Michaila Laprakisa na Gripama, vrada se u FFC u meču s najvedim albanskim talentom Egzonom Selmanijem.

U Osijeku de, samo dva tjedna nakon pobjede nad Bojanom Kosednarom u sjajnom meču, nastupiti još jedan član Gladiator tima Antun Račid. U ring ce uci s nadarenim Ukrajincem Artakom Nazaryanom koji je neporažen u karijeri u kojoj je sve četiri pobjede ostvario prisiljavanjem na predaju.

Final Fight 05 - Osijek fight card:

MMA HW: Ricco Rodriguez vs. Blazej Wojcik 
KB HW: Pavel Zhuravlev vs. TBA 
MMA HW: Ante Delija vs. Egzon Selmani 
KB HW: Sebastian Ciobanu vs. TBA 
MMA - 66 kg: Antun Račid vs. Artak Nazarjan 
KB HW: Igor Mihaljevid vs. Rok Štrucl 
MMA - 77 kg: Ivan Gluhak vs Laszlo Senyei 
KB - 91kg: Josip Semren vs Ivan Stanid 
MMA - 93 kg: Matej Batinid vs. Sandor Okros 
KB -91 kg: Stefan Anđelkovid vs Nino Vladušid Glavna zvjezda veceri zasigurno je Ricco Rodriguez, ovaj 35-godisnji mma borac jedan je od velikih imena mma sporta. U svojoj karijeri ima 68 borbi od cega 49 pobjeda i 19 poraza. 2002. godine porazio je Randy Couturea i postao svjetski prvak u UFC-u. Danas je na pressici izjavio:

"Ovo je najbrže rastući sport na svijetu, u njemu se vrti milijuni, a FFC je sjajna organizacija. Mnogi nisu ni svjesni da će FFC jako brzo postati jedna od najboljih borilačkih promocija na svijetu u kojoj ćemo gledati vrhunske borbe s najvećim borcima u glavnim ulogama. Orsat zaista odrađuje fenomenalan posao, ipak je uspio je dovesti K-1 WGP Finale u Hrvatsku, a to nije mala stvar. U petak gledatelje očekuje fantastičan event, bit će poput rock koncerta"

Sve informacije o eventu mozete pronaci na http://www.finalfight.hr/eventi/12


Vidimo se! :) Upad je samo 60 kn!