Što je novo na blogu?

CM u svijetu SEM-a


Kratka informacija za citatelje mog bloga koja je aktualna ovaj tjedan, prenosim clanak Netokracije

Željko Riha, koji je prije godinu i pol odlučio napustiti Zagreb i raditi za startup Farmeron u Osijeku kaocontent i community manager, sada prelazi u osječku tvrtku Escape, gdje će se, nakon društvenih mreža, okušati u svijetu oglašavanja na tražilicama, Googleu i Yandexu.

U Escapeu će zajedno s Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct profesionalcima provesti svojevrstan eksperiment – primijeniti znanja koje je stekao u svijetu društvenih mreža te i sam pokušati postati Google AdWords stručnjak. A da je na dobrom putu, potvrđuje i njegov nedavno stečeni Google Analytics Individual Qualification certifikat.

Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape d.o.o. dao je više detalja o novom pojačanju:

Željko će raditi na jačanju pozicije Escapea kao Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct certificirane agencije. S obzirom na veliko iskustvo u upravljanju odnosa s klijentima, bit će zadužen i za dio odnosa s postojećim i novim klijenta. Kao content manager vodit će računa da se putem Escapeovog bloga redovito objavljuju članci vezani uz oglašavanje na tražilicima, a kao community manager bit će zadužen da te članke pročita što više postojećih i potencijalnih klijenata.

Tvrtka Escape je među vodećim domaćim tvrtkama na polju oglašavanja na internetskim tražilicama. Jedna je od malobrojnih u regiji koja ima status Google Analytics Certified partnera i, prema trenutnim informacijama, jedina domaća tvrtka koja je ugovorni partner za rusku tražilicu Yandex. Više o svemu doznajte i na Escapeovom blogu.

Osobno se radujem ovoj nadogradnji znanja, i zapravo idealnoj prilici da radim s poznatim Google trenerom Miroslavom Vargom te naucim mnoga znanja iz Search Engine Marketinga.