Što je novo na blogu?

RentaShopper


RentaShopper, ili kako bi Netokracija u svom clanku rekla "..što PR-ovac i marketingaš radi u startup vodama" je ideja koja se kod mene "kuhala" dosta vremena, prvo se "kuhala" zatim se isla postaviti na noge. 

Sto je rentashopper.com?

Ovaj servis zamislio sam kao spoj tehnologije i kupovine na nacin na koji su to web shopovi u vecini zanemarili, a to je izbacivanje ljudske komponente u prodaji. Ljudi su po prirodi drustvena bica, i osim sto vole komunicirati na internetu, vole komunicirati i u zivo. E-commerce rjesenja su danas iznimno napredna, nude real time podrsku, kvalitetne opise i omogucuju jednostavnu kupovinu. Mnogima to nije dovoljno, zaprepastio me podatak da 50% on line kupaca nije bilo necime zadovoljno. 

Odlucio sam iz vlastitog iskustva i trenutno dostupnih tehnologija napraviti nesto po tom pitanju. Volio bih svakome s pristupom na internet omoguciti da ima najbolje moguce iskustvo on line kupovine.  

Ako ste dosli do ovdje, onda vas zanima sigurno kako to treba raditi?

Recimo da se blizi godisnjica vase veze, i vasu bolju polovicu zelite iznenaditi s necim ekskluzivnim i posebnim. Ne nalazite se u Londonu, no znate da Harrods ima proizvode koji bi bili idealan poklon. Niste potpuno sigurni u to sto bi kupili, znate da bi to mogle biti cipele na visoku petu. Webshop nudi osnove, cijenu, postarinu, velicinu, no niste potpuno sigurni. 

Otvarate racun na rentashopper.com, odabirete London, Harrods i dogovarate kada bi "posjetili" dio ducana s zenskim cipelama, primjerice u petak u 17:30 po lokalnom vremenu. U 17:30 u petak se kroz web servis spajate sa prodavacem Harrodsa opremljenim Google Glass naocala, vi vidite sto i on vidi. Uz njegovu pomoc kakvu bi dobili i u samom ducanu, odabirete predivan par cipela i kupujete. Sigurni ste da su to prave cipele, dobili ste kvalitetnu uslugu obzirom na cijenu koju ste potrosili i znate da ce upravo to stici na vasu adresu.

Filozofija rentashoppera

Bringing off line shopping on line. Iako mnogi veci ekskluzivni lanci imaju web shopove, njihova prodaja se bazira na jedinstvenoj ekskluzivnoj usluzi u ducanima. Kada pozelite kupiti nesto u Tiffanyu, imate top uslugu. Takvu uslugu web shop ne moze ponudit, jer web shop ne prikazuje zaposlenike koji su educirani i trenirani da budu najbolji.

Rentashopper omogucuje da iako niste u ducanu, da dobijete uslugu kao da ste u ducani. 

Prednost rentashoppera

Kupac u Rimu ima kupovnu moc da kupi nesto u Harrodsu, no nema vremena potrositi na 4 sata kako bi dosao u Harrods, ovo mu se cini brze i jednostavnije. (Rim - London, Harrods - http://www.rome2rio.com/s/Rome-Airport-FCO-Italy/Harrods ).

Partneri rentashoppera dobivaju cijeli svijet kao jedno trziste uz prednost prodajne usluge kakvu nude u svojim ducanima ne na webshopu. Prednost kupaca na rentashopperu je sto mu omogucuje uslugu kakvu bi imao u samom ducanu, sa potpuno sigurnom kupvinom i znanjem da je ono sto je kupio upravo ono sto ce mu stici na adresu.

Rentahsopper status

Nakon istrazivanja e commerce trzista i samih tehnologija pred nama je razvoj prvog MVP-a, a to znaci web servisa i Google Glass aplikacije te testiranje istog na jednom ducanu.

Trziste mora pokazati da li je rentashopper vrijedna usluga ili nije.

Za sada rentashopper mozete podrzat tako da se pretplatite na uslugu ukoliko vas zanima: www.rentashopper.com
Zapratite ga na drustvenim mrezama:


Pitanja,sugestije i kritike mi mozete uputit na mail (pod Contact)