Što je novo na blogu?

Moji prvi Stand up koraciKao i uvijek, sve krene iz neke šale. Kao probao bih, pa ne bih, i tako je krenulo i moje prvo Stand up iskustvo koje želim podijeliti s vama. Javni nastupi mi nisu strani, imam preko 5 godina predavanja, pričanja na raznim konferencijama i mislio sam da je to dovoljno za jedan Stand up show. No nije, i bio sam u krivu, o kako sam bio u krivu.

Kako je to krenulo, prvo je na Open Mic-u nastupio Domagoj, onda smo se Jerome i ja odvažili i sljedeći puta nastupali. Nisam ni znao da je to natjecanje, pa sam bio treći od nas 15 i nastavio dalje s Domagojem i Jeromeom. Nakon toga je bio Open Mic finale, gdje sam bio loš (od 2 puta što sam nastupao :) ), a Jerome je briljirao i bio treći.

I gdje smo danas? U najavi našeg prvog Stand up događaja, 08.05.2015. u Studiju Smijeha. A ja nikada nisam imao veću tremu.

Za finale Open Mic-a sam dobio i ex premijersku podršku:

A u međuvremenu sam bio i na super radionici Marine Orsag. Gdje sam shvatio koliko zapravo ne znam ništa. I koliko je težak posao slaganja materijala za stand up.

Ovo iskustvo mi je pomoglo u tome da shvatim koliko je stand up težak i koliko je potrebno pripreme za svega 7 minuta materijala. Koliko ovisiš o drugima, odnosno koliko dolazi do razmjene energije između izvođača i publike. S druge strane, energija koju dobijete, odnosno smijeh koji proizvedete kod publike je jedan poseban osjećaj.

Za kraj, pozivam vas sve na večer mladih komičara - "Kud puklo da puklo". Pred vas će izači 5 najjačih komičara amatera, među kojima i ja. :)

Vrijeme događaja: 08.05.2015. u 20:30h.
Rezervacije na ulaznice@studiosmijeha.hr ili na 01 5588 980.

Informacije na: Kud puklo da puklo.

Za kraj podijelio bih s vama jednog od meni najdražih komičara: