Što je novo na blogu?

Zašto se trebaš prijavit na Coca-Cola Bloggers Network Adria 2016


Ako ste kliknuli na ovaj blog post, onda sigurno očekujete i odgovor na pitanje zašto? No prije nego što vam otkrijem razlog, ispričao bih vam jednu kratku priču. Tamo davne 2010. godine zakupio sam ovu domenu i počeo pisati blog. Kao i svaki bloger, počeo sam pisati bez nekog plana i cilja, čisto širiti korisne informacije i dijeliti svoje stavove i mišljenja. Najteže je bilo pisati redovito, kao i sve u životu, da bi se ostvario nekakav uspjeh, važno je imati volju, motivaciju i upornost. Za pisanjem, to je ponekad teško, tako da ponekad bi se nanizalo 3 članka u jednom mjesecu, a ponekad bih imao pauzu od 6 mjeseci. Tako je to krenulo, da bi se 2015. godine dogodio prvi važni angažman. 

Naime zamjetio sam kod kolege i prijatelja Dragana Varagića, da je Coca Cola u potrazi za blogerima - sam projekt se zove Coca Cola Blogers Network Adria. Obzirom da sam ljubitelj Coca Cole, i da me zainteresirao projekt, prijavio sam se (kako su to pravila naložila) s blog postom - Vespa putovanje: Pula - Trst . Ono što je bilo super iznenađenje, je kada mi se Dragan javio i rekao da su me odabrali da budem CCBNA bloger za 2015. godinu (Blogeri koji će u 2015. godini učestvovati u projektu Coca Cola Blogers Network Adria). Veselju nije bilo kraja, no tad se javio i onaj pozitivan stres, sada sam dobio prvi ozbiljan angažman, i obavezu pisanja. Prvi post se pojavio  relativno brzo - Pozdrav svima, ove godine pišem za Coca Cola Blogers Network Adria.

CCBNA funkcionira na način da pišete o zanimljivim temama (#CCBNA članci) i to kontinuirano. Što je u početku bio stres, a već kroz mjesec dana, bio sam pun inspiracija, stoga pisanje je postalo kontinuirano. Pozitivna stvar cijelog projekta je također i ta što me prisilila da napokon uredim i dotjeram blog, stoga nabavio sam novu temu i vizualno uljepšao blog. Također, Coca Cola me je motivirala da provedem 3 dana u divljini, što sam i opisao u blog postu - Kako preživjeti u divljini

Da ne duljim, natječaj je upravo objavljen, možete ga pronaći na ovom linku - Prijava za CCBNA 2016.  Prijavite se, učinit će vas boljim blogerom nego što ste to bili prije. Također, povezati ćete se s kolegama blogerima u regiji, te širiti pozitivne vibracije ovim prostorima, nešto što se svi možemo složiti da nam je zbilja potrebno. 

Želim vam svu sreću u prijavi! 

Napomena: Ovaj tekst je dio akcije Coca-Cola System – Bloggers Network.