Što je novo na blogu?

Vidimo se na Dev Days 2017 konferenciji!
Javili su mi se iz Infobipa da i ovog svibnja organiziraju veliku regionalnu Dev Days konferenciju u Termama Tuhelj u subotu 13.05. stoga ubacite si datum u kalendar. Kako su mi rekli iz Infobipa, na programu su predavanja Juergena Hoellera, suosnivača Springa te Gojka Adžića i Stephena Carvera, vodećih stručnjaka u području razvoja i isporuke softwarea, razvoja arhitekture te kriznog menadžmenta.

Što donosi Spring 5, najnovija generacija ovog frameworka? Koje su prednosti arhitektura građenih bez fizičkih servera? Možemo li na primjerima iz prošlosti sagledati budućnost razvoja softvera? Kako je NASA uvidjela vrijednost komunikacije, organizacijskog učenja i procjene rizika? Kako je uhvaćena u zamku grupnog mišljenja?

Sve odgovore ćete pronaći na Dev Days 2017. 

POZIV NA IZLAGANJE 

- Program je ove godine otvoren i za izlaganja gostiju - programera koji su riješili neki problem na originalan način, ili imaju zanimljive projekte koje žele predstaviti developerskoj zajednici. Ako imate zanimljivu temu o kojoj želite govoriti, prijavite je već danas putem ove stranice ili se javite mailom na dev_days@infobip.com, navode iz Infobipa.

Za više informacija posjetite stranice Dev Daysa 2017. - https://www.infobip.com/en/dev-days

Sva izlaganja će biti na engleskom jeziku. Konferencija je lani okupila 300 programera iz regije.